Termeni & Conditii

Toate conditiile de mai jos sunt referitoare la toti clientii si la toate comenzile indiferent de acestea, doar daca nu este un alt inscris de catre administratorul societatii si al site-ului            www.scooterspeed.ro

Preturile:
– sunt cu TVA inclus
– nu includ taxe de transport si sau de ambalare.
– ofertele de pret, promotiile, oferte speciale, sunt in limita stocului disponibil
– pentru clientii “persoane juridice“sau cei care deja au beneficii(reduceri, discounturi, etc) ofertele nu se iau in considerare.
Scooter Speed srl isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment aceste preturi,oferte, discounturi, fara nici o notificare!!!

Orice greseala de scriere, de pret, de produs,de imagini SC Scooter Speed Srl isi declina raspunderea pentru oricare din situatii.

Plangerile cu privire la inatarzierea sau deteriorarea coletelor se vor face catre societatea de transport, Scooter Speed srl declina orice raspundere pentru acestea.
Plangerile cu privire la calitatea marfurilor sau a defectelor de fabricatie se vor face in termen de 2 zile lucratoare de la data primirii coletului, catre Scooter Speed srl, care va lua la cunostinta si implicit va schimba sau inlocui acele produse.  Returnarile de produse achizitonate prin intermediul scooterspeed.ro, din diverse motive(nemultumiri legate de produs, comenzi facute gresit, produse care nu se potrivesc cerintelor dumneavoastra), se vor face in termen de 10 zile de la data primirii coletului conform Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 dar nu inainte de a instiinta scooterspeed.ro pe cale scrisa motivul returnarii la adresa office@scooterspeed.ro !  Atentie banii nu se vor returna in niciuna din cauze, returul produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului !!!!

Garantia produselor se ofera doar in cazul in care cumparatorul monteaza piesa intr-un service autorizat RAR. Returul produsului (electric, electronic, mecanic, bun de folosinta personala) care s-a defectat sau s-a constatat ca este defecta in perioada garantiei se face insotit de factura si deviz de montaj, factura si/sau bon fiscal de achizitie.

Imaginile produselor si textele de prezentare sunt cu aspect informativ, societatea noastra nu raspunde pentru comenzi gresite sau produse cumparate pe fondul imaginilor. Avem placerea sa va raspundem oricarei informatii  referitoare la produse si la continutul acestora.

Reclamatii –  ANPC http://www.anpc.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=78&Itemid=54

X